Forside / Nyheder / Brandfactory med Skandinaviens største investering i Heidelberg-udstyr
Fra venstre ses Daniel Redner, produktionschef på BrandFactory, Lars Lindberg, slagschef på Heidelberg og Serbaz Shali, prdouktionsansvarlig hos BrandFactory.

Brandfactory med Skandinaviens største investering i Heidelberg-udstyr

Den skandinaviske koncern BrandFactory, som også er repræsenteret i Danmark, tegnede sig sidste år for Skandinaviens største samlede investering i Heidelberg-udstyr.

Head of Production, Serbaz Shali fortæller, at de nu kan se den positive effekt af investeringen, som består af en XL 106 trykmaskine, en Suprasetter CTP samt to Stahlfolders. Han siger:

– For at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel har vi investeret i en Heidelberg Speedmaster XL 106. Den giver os mulighed for at skære ned på vores klargøringstider og producere flere job hurtigere samt i en højere kvalitet.

Med Push-to-stop kan de nu lave hurtigere jobskift og dermed spare tid. Maskinen er udstyret med UV-tørring, som sikrer, at arkene er tørre, når de kommer ud af trykpressen. Dermed kan arkene umiddelbart videregives til efterbehandling.
Den ny CTP med komplet Nela-punchløsning sikrer et automatiseret flow fra ordre til tryk.

– Kombinationen af hurtigere jobafvikling og tørretider har ført til, at vi har investeret i nye falsemaskiner. Falsene indstiller sig automatisk og der er mulighed for at gemme indstillinger for tilbagevendende job. Det betyder, at vi også her sparer tid og får optimeret vores flow til at håndtere flere job med kortere klargøringstider, udtaler Serbaz Shali.

Personalet nyder godt af et bedre arbejdsmiljø med det moderne udstyr i de nyrestaurerede produktionslokaler i Farsta lidt syd for Stockholm. Sidst men ikke mindst bidrager de nye investeringer positivt på miljøregnskabet med lavere energi- og ressourceforbrug, fortæller Serbaz Shali.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.