Forside / Newsletter / PE Offset udvider den digitale afdeling
Martin Ritter, indkøbs- og produktionschef hos PE Offset, ved den ene nye Ricoh C7200 med efterbehandling

PE Offset udvider den digitale afdeling

P&M sommerferiebanner

Hos PE Offset i Varde kan de klare det hele, fra offset til digitalproduktion og efterbehandling samt skilte.

Virksomheden der har to offsetmaskiner har længe også haft en digital produktionsmaskine.

Men nu er den digitale produktionsafdeling blevet udvidet. Den gamle printer er blevet udskiftet med to nye. Den gamle var en Ricoh C7100. De to nye er stadig fra Ricoh men model C7200. Begge er forsynet med efterbehandling, den ene med det ”fulde” set-up, blandt andet squarefold.

C7200 med fire farver kører op til 85 sider per minut i op til 1200 dpi, og papirformat op til 700×330 mm i en tykkelse op til 0,35 mm.

Med den nye investering er det også hos PE Offset et faktum, at der flyttes opgaver fra offset til digital. Kvaliteten kan klare at blive sammenlignet med offset, og med de mange mindre oplag, er der også økonomiske fordele ved den digitale produktion, fortæller Lise-Lotte Nielsen og Martin Ritter hos PE Offset, .

Vi har besøgt PE Offset og følger op med en artikel i Print og Medier-magasiner, der udkommer til november.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.