Forside / Newsletter / Domino præsenterer en verdensnyhed

Domino præsenterer en verdensnyhed

Domino Systems A/S introducerer  inkjet-print på fleksibelt pakkemateriale med T2-L og T2-C fra TrojanLabel. Dette betyder, at trykkerier og produktionsvirksomheder nu mere effektivt kan printe mindre serier på fleksibelt pakkemateriale, ligesom T2-L også kan håndtere større serier.  Tidligere har det været forbundet med høje omkostninger at printe på fleksibelt pakkemateriale, hvis kvantiteterne ikke var til masseproduktion. Det betød, at virksomheder kunne få en relativ høj emballage-omkostning eller skulle købe en større kvantitet end ønsket, og dermed risikere at brænde inde med ubrugt emballage. Dette betød tidligere ofte  nogle overvejelser for virksomheder i relation til at teste nye produkter, producere private label og introducere produkter på nye markeder. 

Steen Leerberg fra Domino Systems ser frem til at præsentere denne ink-jet labelprintere, som bliver præsenteret på Sign, Print & Pack

– Den nye udvikling inden for fleksible pakkematerialer og teknologi har gjort, at trykkerier har fået adgang til et nyt marked for print på fleksibelt pakkemateriale i mindre serier. Mange af trykkeriernes kunder oplever ofte behovet for print af mindre serie. For de produktionsvirksomheder der bruger fleksibelt pakkemateriale, inden for fx frost, kaffe, chips, slik m.v., har der ikke før været et reelt alternativ til store serier eller dyrt indkøbt pakkemateriale. Det er nu revolutioneret med den nye udvikling, således at det rent faktisk kan lade sig gøre at printe omkostningseffektivt i meget små serier helt ned til fx 100 stk. på en lang række materialer, eksempelvis labels og etiketter, flow-packs, fleksible pakkematerialer, kartonnage, porøse pakkematerialer, papirposer m.v.  fortæller direktør Steen Leerberg fra Domino Systems.

Med de nye label- og emballageprintere kan trykkerier blive mere konkurrencedygtige på mindre serier, og derfor søge kontakt til et helt nyt kundesegment. Og for produktionsvirksomhederne betyder de nye printere, at de selv kan printe i professionel kvalitet in-house. 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.