Forside / Nyheder / Marked / Besøg Print og Medier på Sign, Print & Pack

Besøg Print og Medier på Sign, Print & Pack

Vind et unikt stykke grafik til kontoret eller derhjemme

Der vil være mange grunde til at besøge Print og Medier-standen. Det er her du afleverer din stemmeseddel om messens ”Bedste Stand”. Blandt alle indkomne stemmesedler trækker vi lod om gavekort for to til en ”God Madoplevelse”.

Men der er flere præmier på spil. Sammen med grafikeren Kay Werner Schmidt udlodder vi fire unikke stykker grafik. Der trækkes fire vindere, som frit kan vælge mellem mange forskellige billeder, og oveni købet kan være med til at sætte deres helt personlige præg på billedet.

Kay Werner Schmidt vil være på Print og Mediers stand, hvor han fortæller om sit arbejde med grafik og farver. Her kan du også høre, hvordan du selv kan få trimmet farver og ord så de passer ind i din sammenhæng.

Om sine billeder siger Kay Werner Schmidt:

– Det er original grafik som jeg har designet. Nogle billeder starter som skitser på papir, penselstrøg i tusch eller rå aftryk. Disse forarbejder scannes og bearbejdes på computer i Adobes programmer Photoshop og Illustrator.Andre billeder fødes som et fotografi. Fotografiet har altid interesseret mig og her er det foretrukne bearbejdningsværktøj Photoshop. Ofte tilstræber jeg at dreje et fotografi over i et mere grafisk udtryk.

Du kan se eksempler ved at klikke på nedenstående link:

Fortæl din historie:

Print og Medier skriver om trykkerier og skiltevirksomheder

Vi besøger ofte branchens virksomheder og fortæller deres ”historier” til inspiration for andre. Men der er sikkert mange små, spændende, interessant og/eller sjove historier som vi ikke lige får øje på. Går du og gemmer på en historie, så besøg os på standen. Vi er klar til at bringe den videre til vores læsere.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.