Forside / Nyheder / Marked / Har prisen for stor betydning
Anders Pedersen, Lis Lykke, Kim Harris og Jesper Norbøll

Har prisen for stor betydning

På Sign, Print & Pack-messen i Odense den 18. – 19. september er der en række spændende seminarer på Canon / Business Scenen. Kom blandt andet og hør den superrelevante debat om “pris”. I panelet sidder Kim Harris fra vikiallo, Jesper Norbøll fra MedieMouse og Anders Pedersen fra Signmeup. Alle tre oplever “pris-fokuseringen” hver dag i deres arbejde. Og alle har en mening om”problematikken”. Jesper Norbøll mener fx at vi er nødt til at blive bedre til at tage penge for hele opgaven inklusiv rådgivning og vejledning. Kim Harris anbefaler, at der fx ikke tales om kvadratmeter-pris med en pris for løsningen. Anders Pedersen forklarer, at det også er nødvendigt at acceptere, at nogle virksomheder har så mange af en bestemt type opgaver, at de kan effektivisere opgaven, og dermed tilbyde en billigere pris end konkurrenterne uden at det går ud over deres fortjeneste på opgaven. Lis Lykke styrer debatten og inviterer publikum til at blande sig og komme med egne synspunkter og spørgsmål til de tre debattører.

Debatten finder sted onsdag den 18. september kl. 16.00. Der er gratis adgang og tilmelding til seminaret er ikke nødvendigt. Din entrébillet til messen bestiller du her.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.