Forside / Nyheder / Årets bedste Sign, Print & Pack messestand kåret
Lis Lykke fra Print og Medier overrækker diplomet for bedste stand på Sign, Print & Pack-messen i Odense til Hans Kildeberg Paulsen (th) og Henrik Christensen fra Kildeberg.

Årets bedste Sign, Print & Pack messestand kåret

Sign, Print & Pack-messen i Odense slog rekorder både hvad angår udstillere og besøgende. Flere end 60 udstillere viste over to dage, hvad de havde at byde på. Ikke bare i form af maskiner, produkter og løsninger, men også i form af originalitet i udstillingsdesignet. Det er nu engang lidt lettere at tiltrække sig opmærksomhed, når man skiller sig lidt ud.

Det var de mange besøgende, som bestemte, hvilken stand de synes var den bedste. Kriterierne var helt op til den enkelte. Deltagelsen var stor med over 200 bud på den bedste stand.

Valget faldt på Kildeberg, som fremstiller lysskilte. Sammen med stylister Bibi Lykke havde de valgt at lave en gentleman lounge i en tilbagelænet New Yorker-stil, samtidig med, at de viste en masse moderne lys- og skilteløsninger. Direktør Hans Kildeberg Paulsen fortæller, at de til sidste messe forsøgte at vise alt hvad de havde på hylderne. Denne gang gik de efter at vinde prisen for bedste stand med produkter, der er pakket ind i det miljø, hvor de ender. Det faldt tydeligvis i gæsternes smag og vi ønsker tillykke med kåringen til årets bedste stand.

Henrik Christensen (tv) og Hans Kildeberg Paulsen nyder sejren i deres New York-style gentlemens lounge.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.