Forside / Nyheder / Marked / Hvad betyder prisen?

Hvad betyder prisen?

“Kunderne spørger kun efter prisen”. Sådan lyder kommentarer fra mange virksomheder, også i den grafiske branche og i skiltevirksomhederne. Hvorfor kan nogle sælge billigere end andre? Måske fordi de ikke tjener penge på opgaven, eller fordi de løser så mange af den samme type opgaver, at de kan gøre det mere effektivt. En opgave kan også løses på forskellige måder. Den billigste og en, der måske opfylder behovet bedre. Nogle er gode til at sælge løsninger i stedet for at sælge et produkt til en bestemt pris. Alt dette blev debateret på seminarscenen på Sign, Print & Pack i sidste uge. Debatpanet bestod af Jesper Norbøll fra MediaMouse, Kim Harris fra vikiallo og Anders Pedersen fra Signmeup. Lis Lykke styrede debatten. Klik ind her – og oplev det seminar, du måske gik glip af.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.