Forside / Nyheder / Medier / Ny effektiv solvent storformatløsning fra Mimaki

Ny effektiv solvent storformatløsning fra Mimaki

Den nye Mimaki-løsning, SWJ-320EA, er en 3,2 meter bred printer, der både er hurtig, pålidelig og leverer god kvalitet og det hele til en fornuftig pris.

SWJ-320EAs superbrede format inkluderer også Mimakis kendte teknologier såsom MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System) og NRS (Nozzle Recovery System). MAPS4 hjælper med at forhindre båndføring under udskrivningsprocessen. I hver session bruger MAPS4 en unik algoritme, der beregner den mest effektive måde at sprøjte blækdråber for at undgå synlig båndføring. Dette ændrer sig konstant afhængigt af blækfarve, dækning og udskrivningshastighed. Denne funktion sammen med NRS – som sikrer udskiftning af tilstoppede dyser uden at stoppe produktionsen. Herudover er løsningen udstyret med fire avancerede højhastighedsprinthoveder forskudt placeret. Der produceres med opløsninger på op til 1200 dpi og udskrivningshastigheder på op til 137m2 / h.

Maskinen er ideel til produktion af en række indendørs og udendørs applikationer, såsom POS, bannere, skilte, skærme, bil- og gulvdekor. Maskinen kan arbejde med et bredt udvalg af kompatible medier, såsom selvklæbende PVC-film, fotopapir, plakatpapir, blue-back, baggrundsbelyst, film og banner, for at nævne nogle få.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.