Forside / Nyheder / Medier / Nye labelprintere fra Epson med blæk godkendt til fødevarer

Nye labelprintere fra Epson med blæk godkendt til fødevarer

I forbindelse med det netop afviklede LabelExpo i Bruxelles viste Epson deres nye digitale ColorWorks labelprinter-serie, der består af CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae og CW-C6500Pe. Ae indikerer, at der er tale om en printer med automatisk skær. Pe henviser til at der er tale om en løsning med peelerfunktion, der automatisk fjerner bagsiden på etiketten. Det betyder, at modellen kan integreres i eksisterende produktionslinjer med ”print-and-apply”-funktion.

Endvidere er der lanceret en ny industriel SurePress labelløsning – L-6534VW. Det er en industriel løsning, der er målrettet labelvirksomheder, som vil kunne tilbyde deres kunder en kvalitetslabel til fx fødevarer, drikkevarer, industri, kosmetik, toiletartikler og medicinalprodukter. Maskinen er produktiv og har minimal nedetid, står der i pressemeddelelsen.

Blækket til såvel ColorWorks- som SurePress-løsningerne overholder EUs forordning om god fremstillingsmæssig praksis for materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer (GMP), og løsningerne anvendes allerede over hele verden af fødevare- og drikkevareemballagevirksomheder.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.