Forside / Nyheder / Ledelse / Til nytår skifter Océ navn til Canon Production Printing

Til nytår skifter Océ navn til Canon Production Printing

Efter at Océ blev en del af Canon-koncernen i 2010, er selskabet fortsat med at udvikle og fremstille sine print-produkter under Océ-brandet. Ved at omdøbe Océ til Canon Production Printing og integrere Océ-produkterne under Canon-brandet vil Canon skabe en samlet brand-enhed på tværs af alle områder af print-forretningen. Ændringen af selskabets navn træder i kraft fra 1. januar 2020.

Siden etableringen af Océ i 1877 har selskabet introduceret en lang række unikke kopi- og printteknologier samt workflow-software til det kommercielle printmarked. Sortimentet rummer både rulleprint og arkprintere samt storformat-udstyr og CAD/GIS-applikationer.

Gennem integrationen med Canon vil Océ fortsætte udviklingen af sine kerneteknologier og øge sin markedsandel som Canon Production Printing for at fremme væksten i Canons kommercielle printvirksomhed verden over.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.