Forside / Nyheder / Ledelse / Bording styrker igen organisationen – denne gang med Aros Kommunikation

Bording styrker igen organisationen – denne gang med Aros Kommunikation

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Siden 2014 har Bording Danmark A/S opkøbt eller er fusioneret med 14 virksomheder. Den sidste virksomhed i rækken af overtagelser er Aros Kommunikation i Aarhus. Med købet styrker Bording sin profil inden for strategisk kommunikation.

– Ved at fusionere Aros Kommunikation ind i Bording Danmark følger vi vores strategi, hvori vi ønsker at udvide produktpaletten og tilføre nye kompetencer, der kan stille os stærkere hos kunderne. Fusionen bringer os ganske enkelt tættere på vores mission om at ”hjælpe vores kunder med at nå ud til deres kunder”, fortæller adm. Direktør i Bording Danmark, Steen Rocatis.

I mere end 20 år har Aros Kommunikation leveret kommunikationsløsninger baseret på grundig indsigt, gennemtænkte strategier og kreative koncepter. Bureauet har særligt været kendt for sine mange effektive kampagner inden for bl.a. sundhed, trafik, affald og svind. I følge partner i Aros Kommunikation, Line Berg-Stærk, vil dette fokus stadig være omdrejningspunkt.

Flytter fra Aarhus C til Aarhus V

– Vi vil gerne koncentrere os om det, vi er bedst til! Vi ønsker at blive endnu skarpere i vores faglighed, og det får vi nu mulighed for som en del af Bording Danmark. De er stærke til kreative løsninger samt grafisk rådgivning og eksekvering, hvor vi klart har vores force i kampagnerne, content og PR, forklarer Line Berg-Stærk.

Line Berg-Stærk fortsætter sammen med en anden tidligere medejer, Jakob Sørensen, med at lede Aros Kommunikation. I forbindelse med sammenlægningen træder adm. direktør Jens Hansen ud af Bureauet. Han vil fremover varetage sine egne kunder i et nyt bureau.

Bording Danmark har i dag kontorer i København, Aalborg og Aarhus V. Aros Kommunikation, der i dag bor i Aarhus C, flytter til de eksisterende Bording-kontorer i Aarhus V.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.