Forside / Newsletter / Ny 12-farve storformatprinter fra Epson

Ny 12-farve storformatprinter fra Epson

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Epson har lanceret sine første 12-farve storformatprintere, der giver en farveskala med Pantone-dækning på 99 %, står der i pressemeddelelsen.

Den nye printer, der findes i to størrelser, hedder SureColor SC-P7500 (24″) og SC-P9500 (44″). Med deres mulighed for at gengive motiver meget nøjagtigt er de velegnede for fotografer og til professionel proofing. Og så er de også hurtige.

De to storformatprintere suppleres af Epsons nyudviklede UltraChrome Pro12-blækløsning med K3-teknologi, der benytter to typer sort blæk samtidig og samt farverne orange, grøn og violet, hvilket resulterer i en meget fin farvenøjagtighed.

Ud over 12-farve blækløsningen bruger Epsons deres egne avancerede printhoveder med op til 800 dyser til hver farve, så der opnås nøjagtig prikplacering.

For alle, der sætter pris på ægte kreativ frihed og har brug for at udskrive på en bred vifte af medier, understøtter SC-P7500 (24″) og SC-P9500 (44″) kunstpapir, lærreder, fotopapir m.m. Og til emballage- og kontraktproof kan Epson nu tilbyde en forbedring på industristandarden.

Epsons produktchef for Pro-fotoprintere, Marc Boehmer, siger: – For at kunne producere produkter, der er virkelig innovative, er vi nødt til at lytte til, hvad vores kunder har brug for, og hvad de ikke har brug for. Det giver os mulighed for at skabe printere uden overflødig teknologi – og fokusere på det, der betyder mest for de personer, der bruger dem, hver dag. Med dette i tankerne mener jeg, at vi har opnået noget særligt, der giver vores brugere større kreativ frihed og nye potentielle forretningsmuligheder. At kunne tilbyde 12-farve fotoprintere er en virkelig nyhed for os hos Epson. Dette suppleres yderligere med imponerende printhastigheder, flot outputkvalitet og et brugervenligt interface. Alt er designet til at fungere i perfekt harmoni som en totalløsning – printer, blæk, materialer, software og support.

De to nye storformatprintere, SureColor SC-P7500 og SC-P9500, vil være tilgængelig på markedet fra december 2019.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.