Forside / Newsletter / Ny imagePrograff storformatprinter kan printe til kant

Ny imagePrograff storformatprinter kan printe til kant

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Canon lancerer en ny imagePROGRAF PRO Serie, der gør det nemt at fremstille storformatprint i en kvalitet, der kan tilfredsstille både fotografer og professionelle virksomheder. Og så kan serien printe helt til kant, så der hverken behøves at beskæres eller indrammes. Serien består af fem modeller, PRO-2100 (24″ – 12 farver), PRO-4100 (44″ – 12 farver), PRO-6100 (60″ – 12 farver), PRO-4100S (44″ – 8 farver), PRO-6100S (60″ – 8 farver), der alle har bedre automatisk mediehåndtering og smartere workflow-muligheder end tidligere.

– Hundredvis af virksomheder bruger i dag vores imagePROGRAF PRO Serie og vores specialudviklede LUCIA PRO pigmentbaserede blæktyper til at fremstille farverige storformatprint af grafiske applikationer, fotos og kunsttryk. I dag kan vi præsentere fem nye modeller, der leverer enestående printkvalitet gang på gang – og som er pakket med teknologi, der klarer alt det hårde arbejde. Det betyder, at du kan printe smartere, hurtigere og med mindre spild, fortæller Lars Juul Hansen, Canons LFP produktchef.

Den nye printerserie er hurtig. Der mistes ikke tid på at prøve at få en ny rulle i den rigtige position. Eller til at finde ud af, om der er nok papir i maskinen til at færdiggøre jobbet. Placer blot rullen på fremføreren, hvorfra den automatisk vil blive fremført, samtidig med at den nye, automatiske mediehåndtering registrerer papirtype og -format.

Få styr på alle indstillinger, inden print

imagePROGRAF PRO Serien drager fordel af en ny version af Canons Professional Print & Layout-software, der har en række forbedrede funktioner. Med automatiseret nesting får du mest ud af mediet – blot træk-og-slip billederne, og softwaren finder selv ud af, hvad der skal være hvor. Med mønsterprint behøver du ikke tænke mere på at prøve dig frem til tidsrøvende farvekompensation. I stedet kan du printe flere miniaturebilleder for at kontrollere lysstyrke, kontrast og andre variabler. Print, når det er perfekt, og undgå spild af blæk og papir.

Med den nye mediesensor, der registrerer kanterne og automatisk tilpasser marginerne helt nøjagtigt, kan du kan printe uden kant i forskellige formater, uanset mediestørrelse.

Canons nye ImagePROGRAF PRO-Serie er tilgængelig på markedet den 1. november 2019.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.