Forside / Nyheder / Ny leverandør byder sig til på trykkerimarkedet i Danmark

Ny leverandør byder sig til på trykkerimarkedet i Danmark

P&M sommerferiebanner

Gert Lind Meiniche tiltræder per 1. oktober som leder af en nyetableret salgs- og serviceorganisation i Danmark samt i Norge og Sverige. De to leverandører af kemikalier og forbrugsstoffer til den grafiske branche, DC DruckChemie og Weilburger Graphics, har valgt at etablere et brohoved ind til det skandinaviske marked med Gert Lind Meiniche som ankermand.

– Danmark er en økonomisk en vigtig nabo og strategisk partner for os med et enormt potentiale for produkter inden for den grafiske industri. Indtil nu har vi imidlertid ikke været i stand til fuldt ud at betjene dette marked på grund af mangel på lokale salgskontakter. Derfor har vi været på udkig efter løsninger på dette problem og har nu fundet løsningen, skriver de to firmaer i en pressemeddelelse.

Første skridt er et fælles distributionsnetværk

Med den direkte lokale tilstedeværelse er det deres fælles mål at kunne tilbyde kunderne en bred vifte af produkter inden for lakker, kemikalier m.m. skræddersyet til trykkeriernes specifikke behov samt en optimal service inden for distribution, lokal teknisk backup og bortskaffelse af affald (fx genbrug af 1000 liters containere retur til fabrik). Desuden er dette første skridt beregnet til at etablere et fælles distributionsnetværk for Danmark og optimere det på kort sigt med egen logistik og oplagring.

Stort netværk og dyb teknisk erfaring

Om sin nye stilling siger Gert Lind Meiniche:
– Jeg er virkelig glad for at have fået tilbudt denne opgave. Jeg kender både produkterne og menneskene bag fra min tidligere ansættelse hos MAN Roland. Dengang stod de bag det vel nok bedste forbrugsvareprogram til trykindustrien. Det er to meget store virksomheder med meget store forventninger, så det er en kæmpe udfordring. Men jeg glæder mig til at vende tilbage til trykbranchen og genopdyrke mit netværk der. At jeg atter skal færdes blandt de danske trykkerier, er lidt som at komme hjem. Det har jeg savnet og jeg glæder mig.

Om Gert Lind Meiniche skriver de to firmaer i pressemeddelelsen:
– Han har en fremragende netværksmæssig baggrund og er teknisk meget erfaren inden for trykkeribranchen. I fremtiden vil han administrere og distribuere produkter og tjenester fra Weilburger Graphics GmbH og DC DruckChemie GmbH som teknisk salgsmedarbejder i Danmark.
Ikke mindst på grund af hans uddannelse som offsettrykker og hans tidligere positioner hos kendte og internationale virksomheder som fx Flint eller lokale aktører som Scanvaegt Labels, er vi glade for at knytte hans kompetencer til udvidelsen af vores forretningsområder i Skandinavien.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.