Forside / Nyheder / Dystan-Rosenberg træder ind i Prinfo-samarbejdet
De fire ejere af Dysten-Rosenberg (fra venstre mod højre): Palle Odgaard Studsgaard, Palle Rosenberg, Klaus Olsen og Jørgen Mogensen.
De fire ejere af Dysten-Rosenberg (fra venstre mod højre): Palle Studsgaard Odgaard, Palle Rosenberg, Klaus Olsen og Jørgen Mogensen.

Dystan-Rosenberg træder ind i Prinfo-samarbejdet

Per 1. oktober er Dystan-Rosenberg trådt i Prinfo-samarbejdet. Prinfo er en landsdækkende kæde af selvstændige grafiske kommunikationsvirksomheder, som samarbejder om blandt andet indkøb, kvalitets- og miljøcertificering samt om større private og offentlige udbud.

Direktør i Dystan-Rosenberg Palle Studsgaard Odgaard siger om deres indtræden i samarbejdet:
– Der er flere elementer, der har påvirket beslutningen. Det er summen af dem, der gør det interessant. For det første har Prinfo ikke længere offsetkapacitet i københavnsområdet. Her kan vi træde ind og løfte den opgave. Dernæst har vi i forvejen et tæt samarbejde med en række af Prinfos medlemmer, så det giver god mening at styrke det samarbejde. Endelig er vi ikke blinde for Prinfos stærke position på det offentlige marked, og at vi på sigt kan drage nytte af dette.

Skal være stærkere til at forhandle papir

Palle Studsgaard Odgaard tilføjer, at også udsigten til, at kunne etablere en slagkraftig indkøbsorganisation, især på papirområdet, virker attraktiv.
– De største papirindkøbere får papiret til en noget mere attraktiv pris. Med den kapacitet vi repræsenterer, må vi kunne styrke konkurrenceevnen og i hvert fald sikre, at vi ikke taber opgaver på grund af papirprisen.

Direktør for Prinfo A/S, Stig Hoffland.

Direktør for Prinfo-netværket Stig Hoffland siger:
– Dystan-Rosenberg er en stærk og alsidig partner at få ind i netværket. Der er ikke så mange tilbage af deres slags, som både håndtere digitaltryk, storformat og offset, i hvert fald ikke i københavnsområdet. På den måde passer de utrolig godt ind i vores mix af virksomheder.

De giver vores netværk mere tyngde både geografisk, med hensyn til kompetencer og ikke mindst indkøbsmuligheder. Med deres indtræden repræsenterer vi en omsætning på op mod 600 millioner kroner.

Prinfo er et svar på den udfordring mange står med

Stig Hoffland fortæller endvidere at Dystan-Rosenberg passer godt i Prinfo-profilen, hvor man værdsætter et højt fagligt rådgivningsniveau og hvor man har dokumenterede stærke relationer inden for B2B-salg og til den offentlige sektor.

– Det er vigtigt, i nogle sammenhænge, at kunne tale med en større stemme end sin egen. Blandt andet derfor har vi set en konsolideringsbølge gennem de senere år. Prinfo er én form for svar på den udfordring, som mange små og mellemstore virksomheder står med. Vi har oplevet at miste medlemmer som er blevet opkøbt af store virksomheder. Derfor er det rart, når vi på den måde kan vende stærkt tilbage, udtaler Stig Hoffland.

Prinfo består, med Dystan-Rosenbergs indtræden, af 14 virksomheder fordelt i hele landet. Vi har tidligere i år omtalt Strandbygaards indtræden i Prinfo.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.