Forside / Nyheder / Første højhastigheds storformat Flatbed Printer fra Roland DG

Første højhastigheds storformat Flatbed Printer fra Roland DG

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Roland DG udvider sin omfattende UV-LED print-portefølje med en ny storformat UV-LED flatbed printer – IU-1000F. Den nye printer er i stand til at printe på et bredt udvalg af materialer og genstande med en hastighed på op til 116 m2 i timen.

Efterhånden som kravene til visuel kommunikation, såsom udendørs og indendørs reklame, begivenheds- og butiksdekoration, bliver højere og mere forskelligartede, og levering forventes med stadigt kortere varsel, sættes skilte- og displayvirksomhederne under pres. Her udgør UV-printere en interessant produktgruppe, da de leverer monteringsklare produkter direkte ud af maskinen og kan printe på en lang række forskellige materialer og applikationer.

– Det er en kraftfuld løsning til skilte- og printvirksomheder, som søger mere effektiv og hurtigere produktionskapacitet. Ved at tilbyde øget produktivitet, materialekompatibilitet, billedkvalitet og brugervenlighed, er jeg overbevist om, at IU-1000F vil give en øget rentabilitet for trykkerierne, siger Kohei Tanabe, præsident for DP Business Division.

Udover høj vedhæftningsevne, en høj-densitets UV-blæk understøtter den endvidere print med hvid, lak og primer. IU-1000F har en række nye funktioner til optimering af ydeevnen, herunder en ionisator, der fjerner statisk elektricitet, et fleksibelt printbord, der kan håndtere materialer i forskellige størrelser, fra meget store til flere små paneler samt mediejusteringsstifter til hurtig klargøring.

Ny eco-solvent serie

Roland DG har ved samme lejlighed lanceret tre nye versioner i TrueVIS SG-serien, nemlig SG2. De kommer i tre bredder: 1625mm, 1371mm og 762mm.

Serien understøttes af nogle af branchens førende medieproducenter, hvilket sender et kvalitetssignal og giver fagfolk mulighed for at markedsføre deres virksomheder som certificerede under visse forudsætninger. SG2 og den nye TR2-blæk er certificeret med 3M MCS -garantien. SG2 og TR2 er også certificeret af Avery Dennison ICS ydelsesgaranti.

Blandt SG2s mange forbedringer til et nyudviklet automatisk rulle-system, der kræver minimal operatørbetjening. Der er også kommet en ny funktionalitet til at udføre automatiseret print og skæring med eller uden skæremærker.
SG2 inkluderer også flere nye funktioner til at minimere driftsomkostninger med henblik på øget rentabilitet, herunder et helt nyt blækssystem, der reducerer blækforbruget med op til 54 % på grund af automatiserede vedligeholdelsesrutiner.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.