Forside / Nyheder / Kom til design workshop om forædling

Kom til design workshop om forædling

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Er du AD’er, grafisk designer eller har på anden måde en aktie i beslutningen vedrørende design og forædling, har du den 7. november mulighed for at deltage i arrangementet Multiplicity by Foilco. Her samles nogle af branchens talentfulde designere, illustratorer, fotografer og kunstnere på tværs af nationaliteter i ét rum for én aften.

Der er inviteret fire internationale kendte designere, som alle arbejder med at pushe kreativt design og skabe opmærksomhed. Du vil møde:

  • Daniel Flösser (dansk designer bl.a. Carlsberg, Holmegård, Raw BIte etc.)
  • Sarah Boris (prisvindende kreativ, grafisk designer og kunstner med base i London)
  • Carl-Johan Lindqvist (arbejder med identitetsdesign, design til tryk samt digital og kreativ web-udvikling)
  • Anthony Burrel Design (kendt for bl.a. meget kommunikativ plakat design)

Sarah Boris siger om sin deltagelse i arrangementet:
– Dette er første gang, jeg rejser til København, så jeg glæder mig til at opdage byen og møde lokale designere. Multiplicity er en mulighed for at få indsigt i flere forskellige designpraksisser på en aften. Jeg vil dele historier om min rejse fra at arbejde som designer i nogle af de britiske førende kulturinstitutioner til at jeg oprettede mit eget studie i 2015, og hvorfor jeg stoppede med at arbejde for en af verdens førende udgivervirksomheder.

Arrangementet finder sted i Mogens Dahls koncertsal, Snorresgade 22, den 7. november fra kl. 18:00 til 22:00. Det er et non-profit arrangement hvor entreen på 100 kr. går ubeskåret til Settlementet på Vesterbro som er et værested med rådgivning til alle som har få midler og står i en vanskelig situation.

Udover foredragsaftenen kører der Workshops i løbet ad dagen, som man gratis kan deltage i.
På disse workshops er der mulighed for hands-on på foliemaskiner, at hører om alternativ forædling og hvordan man kan anvende det sammen med traditionelle tryksager.

Foilco laver arrangementet i samarbejde med deres danske partner, Dreyers Kliche. Du kan læse mere om arrangementet under events.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.