Forside / Nyheder / Skal printet elektronik være en del af din forretningsplan?
Billedet lånt hos Teknologisk Institut.

Skal printet elektronik være en del af din forretningsplan?

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Printet elektronik er en teknologi, der kan revolutionere integrationen af elektronik i helt almindelige produkter. Digital inkjet-teknologi, som er kendt og anvendt af de fleste i den grafiske branche, kan bruges til at printe elektroniske komponenter. Det gælder fx sensorer eller antenner, på en række forskellige underlag, herunder glas, plast, papir, pap og tekstiler. Ved hjælp af printet elektronik kan man producere unikke produkter, der er skræddersyet til helt specifikke behov.

Force Technology og Teknologisk Institut inviterer til workshop omkring mulighederne for printet elektronik i forsyningskæden. Bliv klogere på, hvad printet elektronik er, hvad det kan, og hvordan det kan tilføre værdi indenfor en række forskellige områder.
Dagen vil byde på oplæg med konkrete cases fra skandinaviske virksomheder, der fortæller om deres erfaringer, herunder hvilke Internet of Things (IoT)-muligheder printet elektronik bidrager med til f.eks. pakkesporing, kontrol og håndtering. Workshoppen vil desuden indeholde en demosession, hvor man kan få hands-on erfaring.

Der vil være mulighed for at snakke med specialister om konkrete udfordringer, samt hvad der i dag er tilgængeligt på markedet og hvordan det kan bruges i din virksomhed. Desuden vil man kunne få praktisk information om mulighederne for et produktudviklingssamarbejde.

Workshoppen er arrangeret af Force Technology og Teknologisk Institut og finder sted tirsdag den 14. november kl. 13-17 i Center for Nanoproduktion og Mikroanalyse, Bygning 6, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup. Workshoppen afholdes på dansk/engelsk.
Tilmelding senest 11. november: Online tilmelding

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.