Forside / Nyheder / Karibu sætter nye standarder for rulle-print

Karibu sætter nye standarder for rulle-print

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

swissQprint præsenterede deres nye rulle-printer i maj i år og leveringen begyndte i september. Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München blev for nylig den første kunde, der begyndte at producere på en Karibu. Virksomheden har været en dedikeret swissQprint-bruger siden 2011, og Karibu er den fjerde storformat swissQprint-printer, der er blevet installeret i deres produktionslokaler.

Pålidelig ”all-rounder”

Karibu’en komplementerer de eksisterende maskiner hos Stiefel Digitalprint og håndterer mange forskellige rulle-prints ordrer. Administrerende direktør Bernhard Stiefel er siger:
¬– Som forventet leverer Karibu upåklagelig kvalitet og er en pålidelig ”all-rounder”. Selvom den nye printer i øjeblikket mest bruges til at producere forskellige PVC-presenninger, printer den også tapeter, en lang række forskellige tekstiler og baggrundsbelyste medier. Især Back-lit applikationerne er fantastiske, siger Bernhard Stiefel.

Høj effektivitet

Karibu har nogle specielle funktioner, der sikrer høj effektivitet. Operatøren Dennis Weinrich påpeger især kassettesystemet og materialehåndteringen, der gør det hurtigt og nemt at skifte ruller. Og han tilføjer:
– At arbejde med Karibu er en sand fornøjelse. Det er virkelig en brugervenlig printer. Jeg sætter stor pris på kantholderne, der sikrer en uproblematisk produktion af tynde tekstiler og brede tapeter.

Verdensomspændende leverancer er begyndt

Karibu havde præmiere i maj på Fespa 2019, og leveringerne begyndte i september. Den første Karibu er blevet solgt i Norden og installeres senere i år.

swissQprint forhandles i Norden af NIZE equipment – www.nizeequipment.com

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.