Forside / Nyheder / Miljø / Ricoh fik en Buyers Lab-pris og Canon fik en Greenguard Gold certificering

Ricoh fik en Buyers Lab-pris og Canon fik en Greenguard Gold certificering

Buyers Lab har tildelt Ricohs Pro L5160 storformatmaskine en 2020 Pick Award. Prisen uddeles efter en række tekniske kriterier. I vurderingen peges der specielt på en produktivitet, der ligger over gennemsnit med alle kvalitetsindstillinger. Også brugervenligheden vurderes til at være bemærkelsesværdig.

Vurderingen fra Buyers Lab lyder: – Den dobbelte CMYK Pro L5160s høje hastighed gør den til et ideelt valg for printvirksomheder, der skal kunne levere storformat med korte deadlines. Maskinen producerer også mange halvtoner i billederne, som giver et flot og levende 3D-lignende udtryk.

Pro L5160 er en latexprinter, der er produceret i Ricohs eget regi, og der er lagt vægt på brugervenlighed og næsten vedligeholdelsesfri. L5160 er en rulle-til-rulleprinter.

… og en certificering

En anden rulle-printer har også gjort sig bemærket. Det er Canons Colorado 1650, det er dog ikke selve maskinen, med det nye fleksible UV-gel 460-blæk, som blev lanceret i maj måned i år. Blækket har modtaget Greenguard Gold, som er højeste certificeringsniveau, som uddeles af UL Environment, der er et af verdens ledende certificeringsselskaber.

Certificeringen bekræfter, at print med Colorado 1650 opfylder verdens strengeste krav til emissioner med VOC. Det betyder, at print med Canons UVgel 460-printfarver er certificerede til brug i indemiljøer, såsom i skoler og sundhedsinstitutioner, hvor folk opholder sig i lange perioder.

Tilbage i 2017 modtog Canons UVgel 356-blæk til Colorado 1640 en Greenguard Gold-certificering.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.