Forside / Nyheder / Ledelse / Neopost får nyt navn og ny managing director i Norden

Neopost får nyt navn og ny managing director i Norden

Fremover er navnet Quadient.

– I januar 2019 lancerede vi en ny strategi, der sigtede mod at vækste firmaet og bevæge os bort fra at være et holdingselskab til en fokuseret integreret organisation, udtaler Geoffrey Godet, der er administrerende direktør for Quadient.

Quadient-navnet skal være med til at afspejle virksomhedens branding strategi og engagement i at hjælpe kunderne med at opbygge tætte og mere personlige forbindelser på tværs af kanaler i alle mødepunkter, traditionelle som digitale. Verden udvikler sig, og det samme gør kundernes forventninger. I pressemeddelelsen skriver Neopost, nu Quadient, at de for at imødekomme ’always-on’ kulturen og bygge stærke relationer med kunder skal kunne skabe en oplevelse, som er personlig, tilgængelig, konstant, meningsfuld

– Det var afgørende at tilpasse vores brand platform med denne nye strategi. Gennem et formålsdrevet brand at hjælpe virksomheder med at udnytte hele vores portefølje af løsninger til at forenkle og styrke samspillet med deres kunder. Denne ændring kommer i en afgørende tid i virksomhedens historie og bidrager til at forene vores globale organisation omkring et fælles ambitiøst brand, lyder kommentaren fra Geoffrey Godet.

Navneændringen repræsenterer den nye organisation, som blev en realitet i januar 2019. Quadients medarbejdere hjælper virksomheder med at få kontakt til kunder på tværs af et stigende antal kanaler med fokus på fire kerneområder: Digitale Kundeoplevelser (CXM), Automatisering af Forretningsprocesser (BPA), Mail relaterede løsninger (MRS) og Pakkeskabsløsninger (PLS). Quadient er et konstrueret navn, som blev lanceret ultimo september i år, men det rulles først fuldt ud i det nye år.

Anna Ståhl ny Managing Director Nordic

Anna Ståhl, Managing Director Nordic, Quadient

Første oktober fik Neopost ny Managing Director Nordic. Det er Anna Ståhl, som kommer fra ledende stillinger i Post Nord og Brightstar Nordic. Vi har spurgt Anna Ståhl, hvad det nye navn betyder for Neopsoti Norden.

– Quadient er en global virksomhed, der er repræsenteret i mere end 30 lande. Globalt ser jeg store fordele ved at vi samler vores 11 forskellige varemærker under ”Quadient”. Jeg er overbevidst om, at kunderne på det danske marked vil opleve, at vi kan tilbyde flere muligheder og tilføreekstra værdi på markedet.

– Vi befinder os i et marked, hvor drivkraften for en stor del udgøres af digitalisering og tilgængelighed, og kombinationen af at kunne tilbyde fysisk og digital kommunikation, tror jeg har stor værdi – ikke mindst i fremtiden. Vi har også pakkeløsninger til virksomheder og organisationer med forsendelser, som smidigt skal kunne lagres og hentes ud igen.

– Quadient er er ”value based brand” med fokus på at foeenkle interaktionerne mellem mennesker og hvad er der vigtigt for dem. Generelt set, så mener jeg, at de fleste i Norden forbinder os med løsninger inden for fysisk kommunikation og grafisk produktion, men Quadient er så meget mere.

– Vi har et bredt tilbud, der omfatter både fysisk og digital kommunikation, hvor vores fem tilbudsområder er: Mailrelaterede løsninger, grafik, styring af kundeoplevelse, automatisering af forretningsprocesser og pakker.

– Jeg ser frem til, at Quadient fortsætter med at tilføre værdi i fysisk kommunikation og udvide vores digitale kommunikationstilbud, samtidig med at vi hjælper det voksende e-handels-segment med pakkeløsninger, lyder slutkommentarer fra Quadients nye nordiske managing director.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.