Forside / Nyheder / Roland tilbyder stærkt opgraderingsprogram for TrueVIS VG-ejere

Roland tilbyder stærkt opgraderingsprogram for TrueVIS VG-ejere

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Roland DG har annonceret et opgraderingsprogram, der giver nuværende ejere af VG-640 og VG-540 bredformat printere mulighed for at få mange af de nyeste, mest avancerede funktioner fra VG2-serien på deres nuværende enheder.

Opgraderingen gør VG-printerne kompatible med den nyeste TR2-farve, den nyeste VersaWorks 6 RIP-software, en række nye print and cut-funktioner, der samlet set leverer en forbedret produktivitet og effektivitet.

Ny farve giver samme dags levering og op til 20 % besparelser

Den nye TR2-farve giver flere spændende VG2-fordele. Farven er GREENGUARD Gold-certificeret. Den kan lamineres inden for seks timer såfremt rullen ventileres grundigt og dermed åbne mulighed for samme dags installation. TR2-farven er også certificeret af 3M MCS holdbarhedsgarantien, hvilket giver brugerne sikkerhed for kvaliteten og holdbarheden af deres grafik. TR2-farven har også opnået Avery Dennison ICS Performance Garanti-certificering, som giver udendørs holdbarhedsbeskyttelse i op til fire år og indendørs holdbarhedsbeskyttelse i op til syv år.

VG-ejere, der konverterer deres enheder til TR2-farve, vil se imponerende besparelser på op til 20 % på grund af højere densitet og mindre vedligeholdelsesspild. De vil desuden opleve, at farven leverer fremragende resultater i krævende situationer, hvor vedhæftning og gnidefasthed er afgørende. Med op til 200 % strækkeevne er TR2-farven ideel til applikationer såsom bilindpakning og tilbyder også fremragende farveægthed på specifikke tekstiler ved gentagen vask, skriver Roland i deres pressemeddelelse.

Nye funktioner til at optimere og strømline produktionen

Med opgraderingen vil VG-ejere få en række nye funktioner til at optimere prrint and cut-præcisionen samt en større brugervenlighed. Det vil samlet set betyde en mere effektiv produktion. Kompatibilitet med den avancerede Roland DG Mobile Panel 2 app8 giver operatører mulighed for at udføre endnu flere funktioner fra en smartphone eller tablet, hvilket giver dem større fleksibilitet og frihed.

En stor mulighed for VG-ejere at øge ydeevnen på deres eksisterende enhed

Paul Willems, leder af forretningsudvikling og produktstyring, Roland GD EMEA, siger:
– Dette er en stor mulighed for nuværende VG-ejere for hurtigt og nemt at øge ydeevnen for deres eksisterende udstyr med mange af de nyeste VG2-funktioner. Det er et eksempel på vores engagement i at hjælpe vores kunder med at få det allerbedste afkast af deres investering i Roland DG-teknologi. Den nyeste VG2-serie har vundet stor anerkendelse i branchen, så vi er glade for at tilbyde VG-brugere muligheden for at opgradere til så mange af VG2’s funktioner.

VG-640/540-brugere kan opgradere deres enheder ved at downloade den specifikke firmware og den nyeste version af VersaWorks 6 RIP-software. Besøg www.rolanddgn.com for at læse mere eller komme i gang.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.