Forside / Nyheder / Ledelse / Custmo udvider med Steen Berner Sørensen som salgsdirektør

Custmo udvider med Steen Berner Sørensen som salgsdirektør

Steen Berner Sørensen

Custmo, der ligger i Vadum, har haft et år præget af udvikling. Først blev de, i forbindelse med at Claes Piculell ønskede at stoppe, sammenlagt med Piculell tilbage i marts måned. Virksomheden skulle drives videre fra Custmos nordjyske adresse. I maj måned fik de agenturet for Bigprinter i Norden. Og nu her på falderebet af 2019 pr. 1. december har de udvidet med en salgsdirektør.

Det er Steen B. Sørensen. Han skal deltage i rådgivning og salg af Custmos kendte produkter fra Komori, Epple, Kinyo, Westland, Eggen, Folex, Highcon, Ams Spectral UV, Finito, Bigprinter, ABC Allied, Clean Ink Tray, Baldwin og Flowstar.

Kenneth Nielsen, der er indehaver af Custmo, ser frem til at få Steen Berner Sørensen med på holdet.

Kenneth Nielsen

– Vi har virkelig haft travlt. Vi har fået nye bygninger i forbindelse med overtagelsen af Piculell. Men det er nu ved at være helt på plads, og kunderne har virkelig bakket op om vores nye tiltag. Der er stor interesse for de nye produkter, så vi har virkelig manglet manpower. Vi ser frem til at byde Steen Berner Sørensen velkommen.

Steen Berner Sørensen er i dag ansat som Salgschef for Production Print hos Konica Minolta.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.