Forside / Nyheder / Kommunikation / Giv dine billeder nyt udtryk – det er ret let!

Giv dine billeder nyt udtryk – det er ret let!

P&M sommerferiebanner

Kåre Bjørn Jensen fra Intellia og Benny Thaibert fra Bitspot var de to inspiratorer på den Kreative Scene på Sign, Print & Pack-messen i Odense tilbage i september. Print og Medier har spurgt de to, om de fremover vil give vores læsere nogle gode tips til alle, der arbejder med grafisk design på et eller andet niveau. Nedenfor kommer det første indlæg, som denne gang er lagt i hænderne på Benny Thaibert:

Nogle gange er de billeder man får til rådighed helt igennem elendige. Eller det er alt for tydeligt, at det er dyre lagerbilleder, som vildt mange andre også har brugt. Hvad gør man så?
Nogle tænker Photoshop, men faktisk behøver du ikke fise over åen efter vand. InDesign har en del superseje photoshopgaver med i panelet effekter. Udvid dit arsenal af vigtige værtøjer med dette mindre kendte trick:

Klik her

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.