Forside / Nyheder / Marked / Océ Colorado 1650, Océ Arizona 1380 XT og Océ Touchstone-software anerkendt

Océ Colorado 1650, Océ Arizona 1380 XT og Océ Touchstone-software anerkendt

Det er den amerikanske SGIA-organisation – Specialty Graphic Imaging Association, der har uddelt priserne til de tre Canon-produkter inden for kategorien: Årets Produkt.

Roll-to-Roll / UV (kategorien under 80 inches)

Océ Colorado 1650 printeren har et bred anvendelsesområde – ikke mindst grundet den nye Canon UVgel 460 ink, og Océ FLXfinish teknologien. Sammen giver de to teknologier en flot billedkvalitet, der også kan tåle at blive foldet og strukket. Og der kan printes med blank og mat finish uafhængig af medietype.

UV Latex Flatbed + White (kategorien mellem $ 100.000 – $ 200.000)

Océ Arizona 1380 XT UV-flatbed printer med to printerstørrelser – 49,2 x 98,4″ eller 98,4 x 121,3”. Yderligere funktioner inkluderer bl.a. valgfri support til rullemedier, og LEDUV tørring med JC357-LED-blæk.) og til den første tid LED-UV hærdning og specialbygget Océ IJC357 LED hærdeligt blæk.

Software-RIP

Océ Touchstone-software er en pakke med softwareværktøjer, der giver designere og printudbydere mulighed for at skabe trykklare 2,5D-data til Océ Arizona-printere og mulighed for at tilføre højde- og teksturelementer til ellers to-dimensionelle print.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.