Forside / Nyheder / Miljø / Eclipse – en ”grøn” CtP-løsning

Eclipse – en ”grøn” CtP-løsning

Eclipse er en procesfri plade, og eliminerer derfor også behovet for en processor, der bruger kemikalier. Det betyder reducerede omkostninger til fx energi, bortskaffelse og vedligeholdelse i prepress-afdelingen.

Eclipse-pladen er lige så at anvende som traditionelle offsetplader, og den giver en fin og stabil billedkontrast og høj ridsemodstand. Kan anvendes med enten konventionelle eller H-UV / LED-UV-farver.

Men Eclipse er ikke blot en procesfri teknologi, som også holder trykpressen ren. Det er ligeledes et produkt, der indgår i Agfas ECO3 program for bæredygtig innovation. Så Eclipse kan også indgå i trykkeriet grønne omstilling.

Eclipse CtP findes i alle almindelige pladestørrelser.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.