Forside / Nyheder / Alle swissQprints inkjet-farver er egnet til indendørs brug
Interiør printet med swissQprint inkjet-farver kan nu anvendes i de mest sarte miljøer.

Alle swissQprints inkjet-farver er egnet til indendørs brug

swissQprints inkjet-farverne, SQS, SX1, KX1 og FR1, er nu alle Greenguard og Greenguard Gold certificeret. Dette forøger de applikations-muligheder som en swissQprint printer tilbyder. Fx kan storformat print lavet på en swissQprint printer nu uden bekymring bruges til at printe interiør til blandt andet skoler, børnehaver og hospitaler.

Greenguard sikrer at produkter til indendørs brug overholder strenge emissionsgrænser for at skabe et bedre indeklima, hvor børn, ældre og syge mennesker opholder sig.

Når et produkt har Greenguard-certificering, betyder det, at det er designet til indendørs rum på en sådan måde, at det overholder givne regler for kemiske emissioner og er testet for mere end 10.000 kemikalier.

For at opnå denne certificering skal produkter opfylde navngivne standarder, og skal ved test demonstrere lave kemiske og partikelemissioner ved indendørs brug. For at opretholde Greenguard-certificering skal alle produkter endvidere testes årligt for mere end 10.000 individuelle flygtige organiske forbindelser eller VOC’er.

Greenguard Environmental Institute, eller GEI, er en uafhængig, non-profit organisation, der tilbyder tre produktcertificeringsprogrammer og et byggecertificeringsprogram. Greenguard Environmental Institute blev oprettet af Air Quality Sciences, Inc, et indendørs luftkvalitetsfirma, i juni 2001 og købt af Underswriters Laboratories i 2011.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.