Forside / Nyheder / Ny skæreplotter fra Graphtec, der kan det meste!

Ny skæreplotter fra Graphtec, der kan det meste!

Graphtec FC9000 serien afløser den populære FC8600 serie og er den nye topmodel fra Graphtec. Den findes  ifire bredder og til de to bredeste kan du som noget nyt få automatisk oprullesystem. Der er også et nyt barcode styringssystem og med skærehastighed på op til 1485mm/s og skæretryk op til 600g, vil den kunne løse de fleste skæreopgaver. Der er mulighed for tilslutning via netværk og USB.

Den nye serie er robust, præcis og hurtig. Det er muligt at skære job på op til 15m i længden. Nyt fremføringssystem og ny værktøjs/knivholder. Forbedret print’n cut styring. Forbedret miniskæreprogram til både PC og Mac.

Den nye skæreplotter kan opleves i vikiallo’s showroom i Kolding.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.