Forside / Nyheder / Miljø / Stibo Complete sætter ekstra fokus på miljø og effektivitet

Stibo Complete sætter ekstra fokus på miljø og effektivitet

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Stibo Complete har nyinvesteret i en Agfa ECO³-løsning (som står for økonomi, økologi og bekvemmelighed), hvilket også indebærer investering i en ny fuldautomatisk pladeproduktionshal, hvor plade-loading udføres af en robot.
Med Agfas ECO³-løsning har Stibo Complete fået mulighed for at øge både kvalitet og produktivitet og samtidig opnå en reduktion i forbruget af kemi, vand og elektricitet.
– Vi opnår ikke kun besparelser for miljøet, men der er også fokus på vores medarbejders arbejdsmiljø, siger Svend Erik Grue Nielsen, drifts- og udviklingschef hos Stibo Complete. – Med den nye robotløsning til lastning af plader undgår Stibo Complete-medarbejderne at løfte 230 tons plader om året. Med aftalen, der også inkluderer Agfas Energy Elite Eco-trykplader, Arkana-developer og Avalon N platesetter, opnår vi en reduktion på mere end 15.000 liter kemi, 130.000 liter drikkevand og 10.000 liter kemisk affald – alt sammen til fordel for miljøet!

– Vi ser virkelig frem til at implementere denne nye installation i foråret 2020, siger Svend Erik Grue Nielsen. – Der er udviklet en strategisk plan for Stibo Complete, der inkluderer en lang række investeringer og opkøb af virksomheder. En af betingelserne for planens succes er konfigurationen af ​​vores trykvirksomhed, så den kan håndtere et større output med mindre ressourcer. Investeringen i den nye robotdrevne pladeløsning understøtter vejen til succes.

– Da vi skulle vælge en leverandør, var det vigtigt, at vi kunne skabe et effektivt og avanceret set-up, der samtidig vil reducere vores miljø- og energipåvirkning. Mange virksomheder i vores branche taler om miljøforbedringer, men meget få virksomheder gør rent faktisk noget ved det. Hos Stibo Complete tager vi reduktionen af ​​vores miljøpåvirkning alvorligt og foretager løbende forbedringer, siger Svend Erik Grue Nielsen.

– Stibo Complete har et stærkt fokus på miljøet. Med vores seneste udvikling inden for software, miljøvenlige løsninger med minimalt kemi og vandforbrug såvel som vores fokus på automatisering og et mere sikkert arbejdsmiljø er Agfa den rigtige partner for dem, kommenterer Michael Boeriis, International Key Account Manager hos Agfa

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.