Forside / Nyheder / cotodesign tilbyder kundestyret personalisering

cotodesign tilbyder kundestyret personalisering

Roland DG lancerer en ny design- og printerstyrings-softwarepakke, der gør det muligt for detailhandlere at tilbyde kunderne en unik oplevelse i butikken. Med cotodesign, er det nu muligt at personalisere flere produkter end nogensinde før.

Hvad er cotodesign?

cotodesign er udviklet som et intuitivt kundeorienteret interface til personaliserede produkter. Det kan fx fungere i souvenir-, tøj- eller sportsforretninger, samt ved pop-ups og forskellige former for events. Ved at skræddersy produktsortimentet til markedssegmentet kan detailhandlere adskille sig fra deres konkurrenter ved at give forbrugerne en interaktiv shopping-oplevelse.

Paul Willems, chef for forretningsudvikling hos Roland GD EMEA, kommenterer:
– Rolands personaliseringsløsninger bruges af detailhandlere og brands over hele kloden for at tilbyde deres kunder en spændende oplevelse, der aktiverer kunden og i sidste ende sikrer en bedre fortjeneste. Forbrugerefterspørgslen efter personaliserede produkter fortsætter med at vokse og cotodesign åbner for helt nye muligheder ved at lægge kreativiteten hos forbrugerne selv.

Personalisering foretaget af kunderne selv

På få minutter kan kunderne tage deres unikke og helt personlige vare hjem. Kunder bruger den intuitive software på tablets i butikken til at vælge det produkt, de ønsker at tilpasse, og vælger derefter mellem en række designskabeloner. Ved at oprette forbindelse til butikens wi-fi-netværk kan de uploade deres egne fotos eller billeder fra deres egne mobile enheder for at skabe en virkelig unik vare. cotodesign-software er fuldt integreret med et udvalg af Roland DGs enheder, der hurtigt og sikkert overfører kundens design på deres valgte produkt, så snart ordren er placeret.

Løsningen er nem at bruge og at integrere i en række detailmiljøer med en hurtig indlæringskurve for butikspersonalet. Genstande, der skal tilpasses, inkluderer T-shirts, kasketter, tasker, smykker, plakater, klistermærker, smartphonetasker, papirvarer, gaver og meget mere.

cotodesign understøtter en lang række Roland-enheder

cotodesign er kompatibel med en række benchtop- og desktopenheder fra Roland. Listen inkluderer VersaUV LEF-serie UV-LED inkjetprintere, som kan tilføje farve og tekstur til et stort udvalg af varer; VersaSTUDIO BT-12 dr printer direkte på bomulds T-shirts og tilbehør; printer/cutteren VersaSTUDIO BN-20 der er velegnet til klistermærker, etiketter, varmeoverførsler til beklædning og mere; DGSHAPE LD-80 laserdekoratør, til luksuriøs foliedekoration; METAZA MPX-95 metalgraveringsmaskine – perfekt til at tilføje personlig tekst og billeder til plaketter, smykker og trofæer; og den kompakte CAMM-1 GS-24 vinylskærer, der bruges over hele verden til produktion af mærkater, klistermærker og varmeoverførsler.

En ny forretningsmulighed

cotodesign kan bruges af virksomheder i alle størrelser; fra store detailhandlere til små og uafhængige virksomheder, der søger nye måder at differentiere sig fra deres konkurrenter og bruges også af førende brands til massetilpasning af smykker, kosmetikemballage og mere. cotodesign kan også bruges af skiltefirmaer, gaveartikelvirksomheder og bruges som en skræddersyet service under arrangementer, udstillinger eller shows.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.