Forside / Nyheder / Tractus 3D printere = nye muligheder for skiltevirksomheder

Tractus 3D printere = nye muligheder for skiltevirksomheder


Vikiallo har længe haft 3D-printere i deres sortiment – en Obelisk og Roland-udstyr. Nu udvider de deres tilbud inden for 3D-printområdet med storformat 3D-printere fra hollandske Tractus. Maskinerne findes i tre serier – Desk, Pro og Special – og de dækker de fleste produktionsbehov fra de mindre objekter og helt op til to meter høje skulpturer.

Med 3D-print kan du tilbyde dine kunder nogle helt nye muligheder. 3D-printede logoer, figurer, bogstaver og tal. Med mulighed for mange forskellige typer filamenter kan du løse både udendørs og indendørs opgaver. Du kan også kombinere 3D-print med LED lys. Du kan producere ekstra elementer til skilte, iøjefaldende udstillingsgenstande til messer eller showrooms, producere specialfremstillede dele til store prototyper, eller printe specialdesignede mannequiner og meget andet.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.