Forside / Nyheder / Kommunikation / Hvad er det nye i “nyt InDesign”?

Hvad er det nye i “nyt InDesign”?

P&M sommerferiebanner

For ikke så mange dage siden kom der ny frisk version af InDesign.

Benny Thaibert fra BitSpot siger, han vil påstå at den største umiddelbare nyhed var spaltestreger. Men revolutionen viste sig med først Illustrator og siden Photoshop, der nu også kommet med i InDesign. Og den handler om at du i fremtiden vil “skide” på bold, kursiv, condensed, light, black og hvad snittet nu ellers kunne have af navn. Moderne skrifter vil være designet med skydere …

 

Kolonnestreger og variable skrifter

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.