Forside / Nyheder / Ledelse / Liga Sign & Wrapping udvider
Christel Meinhardt og Tina S. Hansen

Liga Sign & Wrapping udvider

P&M sommerferiebanner

Christel Meinhardt er blevet ansat hos Liga Sign & Wrapping i en stilling, der kombinerer både administrativt arbejde og salg. Christel Meinhardt kommer fra en stilling hos Macrodot, og har også erfaringer fra grafiske leverandører som Neopost og Konica Minolta.

Liga Sign & Wrapping beskæftiger med ansættelsen af Christel nu fire kvinder. Det er nok lidt af en tilfældighed, at det kun er kvinder, der er ansat, men det passer indehaveren Tina S. Hansen helt fint. Hun synes det kan være meget lettere kun at arbejde med kvinder, og de har nu et stærkt firkløver.

Udover ansættelsen af Christel Meinhardt har Liga Sign & Wrapping også opdateret deres maskinpark og udvidet deres produkt-palette til nu også at omfatte reklameartikler.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.