Forside / Nyheder / Ledelse / Lasertryk udvider kraftigt i Polen
Lasertryks polske trykkeri udvides

Lasertryk udvider kraftigt i Polen

P&M sommerferiebanner

Det Aarhus-baserede trykkeri udvider deres aktivitet i Polen, hvor de i nogle år har haft en trykfabrik på 5.000 kvm. Nu udvides der med 13.000 kvm, så der, når byggeriet er færdigt næste år, rådes over hele 18.000 kvm produktion i Polen med omkring 250 medarbejdere.

– Det fede er, at antallet af medarbejdere i Danmark forbliver uændret, skriver Anders Grønborg på Facebook, og han fortsætter:

– Vi har taget vores principper for miljøvenlig produktion med til Polen og skaber landets største Svanemærkede trykkeri. Svanemærket er de nordiske landes miljømærke – så derfor kommer de danske myndigheder fremover på kontrolbesøg i Polen.

Anders Grønborg og Esben Mols Kabell startede sammen Lasertryk.dk

Men det er ikke kun i Polen, ”Lasertryk-drengene” – Anders Grønborg og Esben Mols Kabell –  investerer. De udvider også kapaciteten i Aarhus. Heidelberg har annonceret, at LaserTryk har underskrevet en aftale om levering af en ny Heidelberg XL 106-8-P trykmaskine, som bliver installeret i Aarhus-trykkeriet til maj næste år. Udstyret bliver leveret med Heidelbergs nye Drupa 2020 features.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.