Forside / Nyheder / Ledelse / Farvel Peer Kaasgaard, næsten, og fuldt goddag til Michael Callesen

Farvel Peer Kaasgaard, næsten, og fuldt goddag til Michael Callesen

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Det at stoppe som aktiv på arbejdsmarkedet kan være en svær beslutning. Men det behøver heller ikke være et skarpt hjørne. Det kan rundes til gavn for både arbejdsgiver og -tager.

Sådan bliver det for Peer Kaasgaard, der har haft en lang karriere i den grafiske branche, både her i Danmark og i udlandet. De seneste små seks år har Peer Kaasgaard været ansat hos vikiallo som Product Specialist. Men nu er det blevet tid til at trække sig fra arbejdsmarkedet. vikiallo og Peer Kaasgaard er blevet enige om, at Peer fremover kan indkaldes som freelance-medarbejder, når der hos vikiallo er specielle projekter eller opgaver på programmet. Så der bliver tale om en “blød”  pensionering.

Det bliver ikke et endeligt farvel til Peer Kaasgaard, men det bliver et fuldgyldigt goddag og velkommen til Michael Callesen, som vikiallo har ansat som Senior Sales Executive.
Michael har tidligere arbejdet både i Kim Harris første virksomhed: new wave data. Han var også med i starten, vikiallo startede op.
– Michael vil hjælpe vores andre dygtige sælgere med at betjene vores gode kunder, primært vest for storebælt men også nogen øst for storebælt, fortæller Kim Harris.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.