Forside / Nyheder / Ledelse / Kan et bogholderi effektiviseres med helt op til 300 procent?

Kan et bogholderi effektiviseres med helt op til 300 procent?

P&M sommerferiebanner

Det var i hvert fald hvad der skete for Lasertryk.dk, da de digitaliserede deres bogholderi, blandt andet med indførelsen af deres eget udviklede it-system, Digiflow, der takket være automatisk aflæsning og postering af fakturaer, gjorde virksomhedens bogholderi 300 procent mere effektivt. Systemet blev sidenhen skilt ud som en selvstændig virksomhed – Digisense.

Digisense fortæller, at de på deres hjemmeside har en beregner, så vi alle kan se, hvor meget vi selv ville kunne spare på vores bogholderi.

Henrik Kruse, der tidligere var ansvarlig for Lasertryk.dk’s White Label-løsning, blev sidste år direktør for Digisense, og nu lancerer han, som et led i virksomhedens udbredelse af Digiflow-systemet til større målgruppe lancerer de nu en Digisense White Label-løsning.

– Vi har oplevet en stor efterspørgsel på vores it-system fra revisorer, som gerne vil kunne tilbyde vores it-løsning til deres kunder. Vi genanvender derfor et andet succesfuldt LaserTryk-koncept kaldet White Label. Det vil sige, at vi stiller vores totalløsning til rådighed for revisorerne, så eksempelvis Revisor Jensen kan levere en digital service for sine kunder i sit eget navn, mens vi klarer driften af systemet. På den måde knyttes revisoren endnu tættere til kunden, siger Henrik Kruse.

Digiflow kan integreres med de fleste bogholderi-systemer.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.