Forside / Nyheder / Marked / Trykfarvespecialist øger fokus på digital forædling

Trykfarvespecialist øger fokus på digital forædling

P&M sommerferiebanner

Kemikaliekoncernen ALTANA, der tidligere har købt Landas Metallografi-projekt, overtager nu den schweiziske lakspecialist Schmid Rhyner AG. Dermed udvider de deres ACTEGA-afdeling strategisk. – Med overtagelsen af Schmid Rhyner fortsætter vi systematisk med at forfølge ALTANA-strategien om værdiskabende vækst gennem målrettede opkøb, siger Martin Babilas, administrerende direktør for ALTANA AG.

Schmid Rhyner er specialiseret i efterbehandlingsløsninger til print. I 2018 genererede firmaet en omsætning på ca. 50 mio. EUR med ca. 80 ansatte. Schmid Rhyner sælger sine produkter i over 100 lande. Udover at beskytte fx emballagen med højkvalitets lak opnår Schmid Rhyner-produkter en række forskellige optiske effekter. Virksomheden udvikler også innovative løsninger til digital trykning.

– Med overtagelsen af Schmid Rhyner AG styrker vi vores teknologikompetence på dette område, siger Thorsten Kröller, præsident for ALTANAs ACTEGA-afdeling. – Det giver os mulighed for at åbne nye markeder og anvendelsesområder, især inden for fleksibel emballering og digital trykning.

Jakob Rohner, administrerende direktør for Schmid Rhyner AG: – Vores team omfavner åbent muligheden for at blive en del af ACTEGA. Schmid Rhyner vil drage fordel af de udvidede distributionskanaler til fremtidig vækst.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.