Forside / Nyheder / Marked / Stor succes for Canons B3 inkjet-serie
Canons VarioPrint i-serie har trukket. stor interesse siden lanceringen.

Stor succes for Canons B3 inkjet-serie

P&M sommerferiebanner

Canons VarioPrint i200 og i300-serie har vundet anerkendelse hos hundredvis af kunder som en særdeles kapable løsning til højvolumen print af direct mail, transaktionsdokumenter, marketingmateriale, bøger, tidsskrifter og manualer.

Den B3-baserede inkjet arkproduktionsløsning blev introduceret for at udfylde hastigheds- og kapacitetshullet mellem tonerbaserede produktionsprintere og entry-level rulleprintere, og det har løsningen i høj grad levet op til.

VarioPrint i-serien blev lanceret i august 2015, og i dag er der næsten 250 installationer verden over. Brugernes tilfredshed viser sig blandt andet ved, at flere end 20 % af kundebasen har valgt at investere i yderligere enheder. I Danmark har VarioPrint i-serien været en stor succes hos både CardCoin og Rosendahls.

Opnå mere på kortere tid

Med VarioPrint i-serien kan der produceres op mod 400.000 A4-sider om dagen. Det skyldes en oppetid i særklasse på over 90 % og den dobbelte hastighed for sammenlignelige maskiner. Michel Bourrienne, direktør hos Ingenidoc, en fransk leverandør af dokumentprint- og digitale services fortæller:
– Den største fordel ved serien er de højere produktionshastigheder, når vi printer bøger og foldere. Vi kan i dag printe 300 A4-sider i farver i minuttet, hvilket er det dobbelte af, hvad vi tidligere har kunnet producere. Takket være VarioPrint i300’s enestående oppetid kan vi trygt tage imod ordrer indtil middagstid og stadig levere den efterfølgende dag.

Særlig farve til bestrøgne papirkvaliteter

ColorGrip primer-teknologien gør det muligt at printe hurtigt på standard offset-papir. iQuarius MX-inks på VarioPrint i-serien er særligt udviklet til kunder, der arbejder med bestrøgne papirkvaliteter til fremstilling af højkvalitets grafiske produkter.
I de seneste år har Canon arbejdet tæt sammen med deres kunder for at forbedre kvaliteten og tilføje nye funktioner, så de kan drage fordel af en endnu bedre billedkvalitet med et endnu større farverum, et mere glansfuldt udtryk og en dybere sort.

Hans Dalmeijer, Canon.

Kvalitet var en vigtig overvejelse for direktør Trond Erik Isaksen hos det lettiske bogtrykkeri Livonia Print. Han forklarer:
– Vi kunne ikke tolerere noget kompromis med kvaliteten. Vi vil have, at vores kunder skal kunne vælge digital produktion på lige vilkår med vores offset-produkter. Der må heller ikke være nogen forskel mellem offset-tryk og et digitalt print. Vi anbefaler den bedste produktionsløsning for hvert enkelt job ud fra jobbets parametre, leveringstider, volumen osv.

Hans Dalmeijer, produktchef hos Canon Danmark, tilføjer:
– I løbet af blot fire år er det tydeligt at se, at inkjet arkproduktionsprint har udviklet sig fra en ny og innovativ teknologi til at levere målbare forbedringer hos en lang række printvirksomheder, fra bogforlag til direct marketing-specialister. VarioPrint i-serien sætter normen inden for dette segment for en hel branche. Kunder kan få et hurtigere ROI ved at flytte deres offset-produktion til inkjet-arkproduktionsprintere og få glæde af mindre spild, lavere omkostninger og hurtigere leveringstider med on-demand digital printteknologi. Takket være VarioPrint i-serien kan kunder virkelig booste deres produktivitet. Inkjet ændrer produktionsøkonomien fundamentalt og transformerer blanke sider til profit.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.