Forside / Nyheder / Nyt firma bygges op om inkjet-rotationsprinter

Nyt firma bygges op om inkjet-rotationsprinter

P&M sommerferiebanner

Det nystiftede spanske firma Mimmetic er sat i verden for at implementere en forretningsplan bygget op omkring en ny Koenig & Bauer RotaJET 225 inkjetprinter. Den skal bringe ejerne ind i et nyt vækstmarked: print af interiør.

Mimmetic er et datterselskab af Losán Group, der er en af de største producenter af træbaserede produkter i Spanien. Jonathan Caballero, Senior Manager hos Mimmetic udtaler:

– Med vores nye RotaJET fra Koenig & Bauer forbereder vi os på at komme ind på markedet for udsmykning af interiør. Vi tror på digitaltryk, og vi tror, at på indretningsmarkedet er en ny og stor mulighed. I betragtning af de specifikke markedskrav, der gælder i dette segment, for eksempel korte leveringstider, individualiserede produkter og små oplag, er vi sikre på, at denne maskine vil sikre vores forretnings succes.

Den nye printer er planlagt til at starte produktionen i Curtis i det nordvestlige Spanien i foråret. Der oprettes i øjeblikket en ny hal til at rumme RotaJET’en. Christoph Müller, medlem af bestyrelsen for Koenig & Bauer siger:

– Vi er overbeviste om, at digitaltryk fortsat vil vokse inden for indretning og emballering. Og med vores RotaJET-presser kan vi tilbyde enhver kunde en bestemt løsning, der matcher deres individuelle krav.

Nyt selskab er en investering i fremtiden

Det er mere end 50 år siden, at brødrene Manuel, Luis og Emilio López Sánchez startede deres lille tømrervirksomhed. I mellemtiden er Losán blevet en af branchens førende inden for fremstilling af træbaserede produkter med over 1.500 ansatte og en tilstedeværelse på tre kontinenter.

– Vi har forfulgt en strategi med vækst og ekspansion i mange år og undersøger konstant mulighederne på nye markeder. Grundlæggelsen af Mimmetic er således et logisk næste trin for os. Vi er tiltrukket af udfordringerne, og vi er virkelig stolte over at være helt fremme i udviklingen inden for digital trykning, siger Luis López Rico, medlem af direktionen for Losán Group.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.