Forside / Nyheder / Ledelse / Stephan Jørgensen og Signtech er flyttet til Struer

Stephan Jørgensen og Signtech er flyttet til Struer

P&M sommerferiebanner

I de sidste mange år har Stephan Jørgensen drevet sin enmandsvirksomhed, SignTech, fra Nørresundby i et værksted på 100 kvm. Så så han en dag, at der i Struer, som er Stephans hjemby, var et 300 kvm-lokale til leje. Og prisen var den samme, som de 100 kvm i Nørresundby kostede. Så hvorfor ikke flytte tilbage til barndomsbyen, hvor der også er et stort netværk? Spørgsmålet hang ikke længe i luften, Stephan Jørgensen traf en hurtig beslutning og skrev under på den nye lejekontrakt.

Stephan Jørgensen arbejder meget som freelance foliemontør men er også censor for skilteteknikerelever og medlem af Skilt & Print Branchens bestyrelse

I princippet betyder det måske heller ikke så meget om adressen hedder Nørresundby eller Struer. For omkring 50 procent af Stephan Jørgensens opgaver sker som freelancer på arbejde rundt i hele Danmark og for den sags skyld også lidt i udlandet, hvor han hjælper kolleger i branchen med opgaver, de ikke selv har ressourcer til at løse.

Hovedparten af de opgaver Stephan Jørgensen arbejder med ligger inden for montering af folie. På alt muligt, som Stephan Jørgensen udtrykker det. Det kan være vinduer, biler og busser med meget mere. Der begynder også så småt at komme flere opgaver inden ”upcycling”, hvor der monteret folie på fx døre og møbler.

Det nye lokale i Struer er nu rammen for produktionen, og naturligvis skal der også løses monteringsopgaver for kunder i nærområdet, men ellers er adressen det sted, der køres ud fra. Derfor har beliggenheden i sig selv heller ikke så stor betydning. Men Stephan Jørgensen synes, det er fint at have fået tre gange så meget plads uden at betale mere, være kommet “hjem” og i tæt forbindelse med et stærkt netværk.

Udover at arbejde som selvstændig skiltetekniker og foliemontør, er Stephan Jørgensen også medlem af Skilt & Print Branchens bestyrelse og han fungerer som censor, når skiltetekniker-elever går til afgangsprøven.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.