Forside / Nyheder / Ledelse / Endnu en ”Harris” i vikiallo
vikiallos marketing-hold, Christina Nielsen, Lasse Henneberg og Victor Harris

Endnu en ”Harris” i vikiallo

vikiallo udvider endnu engang medarbejderstaben. Det er allerede anden gang, de nyansætter her i 2020. Sidste gang var det Michael Callesen, der fra januar blev ansat som Senior Sales Executive.  Nu er det deres marketingafdeling, der udvides med en mediegrafikerelev. Det er Victor Harris, der har taget en grunduddannelse på IBC og derefter er startet på mediegrafikeruddannelsen på Hansenberg.

Vicotor Harris’ elevtid skal så foregå hos vikiallo, hvor han skal arbejde sammen med Christina Nielsen, der er tredjeårselev som mediegrafiker og Lasse Henneberg, der er uddannet professionsbachelor i visuel kommunikation.

– Vores mål er at lave flere videoer, der forklarer vores løsninger og produkter, at tage bedre og flere fotos så det er lettere at vælge for eksempel værktøj samt at give flere tips til, hvordan udstyret kan bruges. Vi vil også lave flere forskellige mediemapper, prøver på materialer og testprint, så det er lettere at se hvilke materialer, der passer til forskellige opgaver, lyder kommentaren fra vikiallo.

Victor Harris er kendt med virksomheden. Han har allerede i flere år haft fritidsjob på lageret.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.