Forside / Nyheder / Medier / Tilløbsstykke for bilindpakkere hos sign service

Tilløbsstykke for bilindpakkere hos sign service

Der var fuldt hus i det flotte uddannelsescenter Wrap Academy hos sign service, den 15. januar.

Mere end 30 bilindpakkere fra hele landet havde tilmeldt sig sign services kursus i bilindpakning – og alle nød godt af de mange tips og tricks fra Mactacs dygtige instruktører.

Det blev til en super inspirerende dag med både teori og praktiske indslag. Størst opmærksomhed fik selve indpakningen af biler med de 2 nye produkter: Mactac ColourWrap og Mactac JT10700 print folie.

Deltagerne havde også selv mulighed for at prøve folierne, og det blev i høj grad udnyttet. Engagementet var stort for alle fremmødte – og deltagerne havde slet ikke travlt med at komme hjem. Der var nemlig mange gode fif og erfaringer at tage med hjem – og mange at netværke med!

En af deltagerne, Edin Færgmann fra EF Folie fortæller: – Jeg har arbejdet med både Averys og 3M’s highend wrapping folier – som er de absolut bedste folier på markedet – men må dog sige, jeg er meget begejstret for Mactacs print folie 10700, specielt fordi den kan 3D-indvarmes i profiler.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.