Forside / Artikler / MM-Skilte.dk har modtaget en fin pris
Mads Møller modtager prisen for Årets Sociale Virksomhed i Haderslev

MM-Skilte.dk har modtaget en fin pris

I Haderslev nominerer de en gang årligt Årets Mentor og Årets Sociale Virksomhed. Her i 2020 var en af de nominerede MM-Skilte.dk i Vojens. De andre nominerede var Linolie & Pigment, H.C. Andersen Bagergården A/S og DSG Industri A/S.

Mandag den 27. januar blev vinderen afsløret, og prisen gik til MM-Skilte.dk, og når man læser beskrivelsen af skiltevirksomheden i en artikel i Jyske Vestkysten, begynder man at forstå, at det ikke er tilfældigt. Man kan blandt andet læse, at ejeren af MM-Skilte.dk – Mads Møller, godt kan finde på at møde på arbejde i klovnekostume, hvis han fornemmer, at der er en medarbejder, der har brug for lidt opmuntring. I artiklen i Jyske Vestkysten siger Mads Møller: – Humor er vigtigt herude. Kan jeg se, at der er en medarbejder, der er i øv-humør, så kommer jeg gerne i klovnekostume eller nissetøj, så alle kan komme i godt humør. Det er min holdning, at hvis du kan hjælpe andre, så skal du gøre det. Jeg tror på, at det jeg giver til andre mennesker, det kommer også godt tilbage til mig og min virksomhed.

Ægte rummelighed

Da jeg taler med Mads Møller uddyber han ovenstående udtalelse med kommentaren: – Hvis du har muligheden, har du også pligten. Det er normen her, at vi går det ekstra skridt for hinanden.

MM-Skilte.dk hjælper gerne kommunens jobcenter, hvis de ringer for at høre om de kan hjælpe med en arbejdstager, der har brug for at komme ”blidt” i gang. Det var fx også tilfældet med Stefan Schultz, der efter en hjerneblødning havde brug for et fleksibelt skånejob.

Det fik han hos MM-Skilte, hvor han arbejder med de opgaver, han kan klare på dagen, og i det antal timer, som helbredet tilllader.

Det er for denne indstilling til ægte rummelighed, at MM-Skilte.dk modtog prisen: Årets Sociale Virksomhed.

Rummelige – også når det gælder bredden i skilteopgaver

MM-Skilte.dk er en skiltevirksomhed som mange andre. De er seks ansatte og løser en bred vifte af opgaver inden for skiltefaget. De udmærker sig ved at være rigtig gode til at ”holde kunden i hånden” hele vejen under en opgave. De udmærker sig også ved at være en virksomhed, der er gode til at løse anderledes opgaver. Det kan fx være at kravle 50 meter op i en vindmølle for at montere klistermærker, som Mads Møller udtrykker det.

Det er også MM-Skilte.dk, der har stået for at pakke en Porche ind, så den lignede et F16 fly med håndlavede missiler.

De har også pakket haleroret ind på et F16 i forbindelse med et Royal Run-event.

En anden niche for MM-Skilte.dk er at arbejde med skiltning og way-finding på sygehuse.

Generelt fylder de mere almindelige skilteopgaver omkring 50 procent i virksomheden. De andre 50 procent udgøres af alle de lidt skæve opgave.

Bruger freelancere, og tilbyder egne medarbejdere som assistance

De seks medarbejdere kan suppleres med freelancere, hvis der er behov for det, og har andre behov ,så træder MM-Skilte.dk også gerne til som ekstra arbejdskraft for kolleger, der har brug for hjælp.

Det er ikke kun over for medarbejdere, at MM-Skilte.dk er rummelige, det er de også over for deres kolleger.

Stort tillykke med prisen!

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.