Forside / Nyheder / Medier / Åbent Hus er populært
Mikkel Mikkelsen og Jonas Lionas fra Designskolen besøgte vikiallos "Åbent Hus"

Åbent Hus er populært

At holde Åbent Hus er en god måde at vise kunder og emner, hvad man som leverandør kan byde ind med. vikiallo bruger Åbent Hus som en del af deres markedsføringsstrategi, og de gør det til en oplevelse, således at det også bliver et sted, hvor relationer opbygges og vedligeholdes.

I sidste uge inviterede vikiallo over to dage kunder, kundeemner og venner af huset til at besøge virksomheden i Kolding, hvor de præsenterede deres produkter og serverede en meget lækker frokostbuffet. Og det så ud til at være et meget populært tiltag. Der var fyldt godt op i lokalerne, også allerede inden der blev budt på buffet.

Men der blev også budt på mange andre oplevelser. Lige fra man trådte ind i huset, hvor entreen var en stor fremvisning af mulighederne inden for foliering. Gulve, lofter, døre var foliedekorerede. Meget flot.

Inden for i demo-rummene var der fyldt op med produkter. Den første maskine, der stod inden for døren var den nye SP140 Speed Applicator, der er en stor hjælp i hverdagen og perfekt til små job, fortalte Kim Harris og fortsatte med at fortælle, der var efterspørgsel på printudstyr, der var forsynet med flere farvemuligheder, således at fx speciel-farver nemmere kunne rammes. Her havde vikiallo løsninger fra både Epson og Roland DG, der kunne imødekomme kundernes farveønsker.

Fræs er også et område, der efterspørges, ligesom 3D print begynder at røre på sig i branchen. Og hvis man ikke selv ønsker at investere, så tilbyder vikiallo løse 3D-printopgaven. I et af demorummene kunne gæsterne opleve et skilt, hvor der både var printet, fræset og 3D-printet. Det blev et meget levende billede.

Transferprint til fx T-shirts i små oplag er et område i stor vækst, fortalte Kim Harris, og han var glad for at de kunne tilbyde kunderne en fantastisk løsning med Epsons SureColor F2100.

Og man besøger naturligvis ikke en leverandør til skiltemarkedet uden at der også er biler. Også hos vikiallo. Morten Bak Fredslund fra Folie.dk var igang med at montere en lakbeskyttelsesfilm på en BMW. Flere og flere bilejere ønsker at beskytte deres køretøjer, så det er et voksende forretningsområde, fortalte Kim Harris.

Mikkel Mikkelsen og Jonas Lionas fra Designskolen besøgte vikiallos “Åbent Hus”

I demorummene var der, som nævnt, fyldt godt op med besøgende, blandt andet havde Mikkel Mikkelsen og Jonas Lionas fra Designskolen lagt turen forbi Kolding. De kom specielt for at se på muligheder inden for Rolands laserløsninger, men synes også syntes også at 3D-print med Tractus-printerne var interessante.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.