Forside / Nyheder / Medier / Nye medier til lastvognspresenninger

Nye medier til lastvognspresenninger

Igennem mange år har der kun været et produkt på markedet, når det drejede sig om printmedier og skærefolier til lastvognspresenninger. Nu introducerer Hexis to nye serier til lastvognspresenninger.

Truck banner TB9000S er en 80my støbt skærefolie, som fås i 13 farver. Overfladen på skærefolien er satin og den har en holdbarhed op til fem år, ifølge databladet. kKærefolien fås i 1230mm x 30m ruller.

Truck banner VTB901WG1 er et 80my printmedie, der er støbt. Det leveres i 1520mm x 45m ruller, og er printbar i ECO-S, SOLV, LATEX og UV og ligeledes med en holdbarhed op til 5 år.

Truck banner PTB900 er et 50my støbt laminat, der leveres i 1520mm x 50mm. Laminatet fås med blank, satin og mat overflade.

– Hexis har længe ønsket at tilbyde disse specialiteter, og vi er glade for at kunne levere dem med ekstra fordele. Du kan med det samme fjerne applikationstapen, når du har monteret dekorationen. Det er fordi folien tacker hårdt på overfladen. Din produktion bliver mere effektiv, fordi du sparer tid. Derudover kommer anhængeren hurtigere i drift igen. Til montage af disse folier anbefaler vi at benytte vores applikationtape HEX904, fortæller Christian Heibroch fra Hexis, og han fortsætter: – Folien er en 80my støbt specialudviklet folie med en meget fleksibel struktur. Den følger derfor presenningens lettere uensartede overflade samt samlinger og giver dermed en god vedhæftning.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.