Forside / Nyheder / Kommunikation / Xerox går hårdt til HP

Xerox går hårdt til HP

P&M sommerferiebanner

Xerox Holdings Corporation (Xerox) har i en pressemeddelelse bekendtgjort, at de har informeret HP om, at de har til hensigt at nominere 11 uafhængige kandidater som erstatning for HP’s nuværende bestyrelse på den kommende generalforsamling i 2020.

De nominerede, inkluderer tidligere seniorledere fra en række af verdens førende virksomheder, herunder Aetna, United Airlines, Hilton Hotels, Novartis, Verizon med flere. Kandidaterne er blevet valgt på grund af deres ekspertise med at gennemføre væsentlige virksomhedsforandringer og har demonstreret evnen til at skabe værdi for aktionærerne, skriver Xerox.

– HP-aktionærer har fortalt os, at de mener, at vores overtagelsesforslag vil give en enorm værdi, og det er grunden til, at vi lagde 24 milliarder US Dollars i bindende finansieringsforpligtelser, og nu også en række højtkvalificerede bestyrelseskandidater, siger John Visentin, næstformand og administrerende direktør for Xerox.

– Vi tror, HP-aktionærer vil blive bedre tjent med en ny bestyrelse, der forstår udfordringerne ved at drive en global virksomhed og sætter pris på den værdi, der kan skabes ved at realisere synergierne i en kombination med Xerox.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.