Forside / Nyheder / Ledelse / POS Creative og MPI Instore Solutions fusionerer
Produkteksempler fra POS Creative

POS Creative og MPI Instore Solutions fusionerer

I sidste uge kunne vi informere om konsolidering inden for trykbranchen, hvor Stibo Complete havde købt Rosendahls. I denne uge er det en konsolidering inden for udstillings- og POS-branchen, hvor to af de større virksomheder, POS Creative A/S og MPI Instore Solutions A/S har valgt at fusionere.

Begge familievirksomheder har mange år med i bagagen og drives af henholdsvis anden og tredje generation. MPI Instore Solutions A/S ligger i Vejle og POS Creative A/S ligger i Havndal ved Randers. Nu bliver MPI fusioneret ind i POS Creative A/S, og samlet bliver virksomheden en af Danmarks største producenter af POS materialer og displays til hele den skandinaviske detailhandel og industri.

Fusionen sker med baggrund i den forandring, branchen konstant er udsat for. Det kræver udvikling, høj fleksibilitet og omstillingsparathed. Det digitale indtog i alle brancher, har gennem flere år sat det trykte og analog grafiske marked under markant pres, både fagligt og økonomisk.

Produkteksempler fra POS Creative

– For at forbedre konkurrenceevnen og positionen i markedet kræver det nye initiativer og strategiske tiltag, hvis ikke man skal udkonkurreres i en hård branche som den grafiske sektor. Vi har længe haft et ønske om at styrke vores samarbejde mellem vores virksomheder. Vi startede dialogen for hele fem år siden, men først nu skulle det lykkes at ”finde melodien” via en fusion af vores to produktionsvirksomheder, fortæller Mads Mernild fra POS Creative.

Standardprodukter fra MPI Instore Solutions

– Begge de fusionerede virksomheder råder over en bred vifte af kompetencer, og kan rådgive kunderne fra A-Z omkring design, konstruktion, grafisk layout og naturligvis løsninger, der er produktions-optimeret. Vi har også et stort logistiklager til pakning og forsendelse af kampagner mv. til hjælp for vores kunder. Vi har nu tilsammen en af Danmarks stærkeste produktions- og rådgivningsvirksomheder inden for vores niche, unikke og kundetilpassede løsninger til hele POS området, fortsætter Mette Juhl Christensen fra MPI Instore Solutions.

Mads Mernild fortæller: – Samlet har vores nye virksomhed godt 50 dygtige og passionerede medarbejdere, og vi skal nu have samlet og styrket en ny fælles platform, for sammen at kan fortsætte en spændende rejse, hvor der fortsat er masser af udviklingsmuligheder.

Produktionen bevares både Vejle og Havndal ved Randers

Der vil fremover fortsat være produktion i såvel Havndal ved Randers, samt i Vejle. Og de primære salgsaktiviteter vil ske fra POS Creatives kontor i Herlev ved København. Men indtil videre vil MPI Instore Solutions blive kørt videre under eget ”brand”.

Samlet set råder virksomheden nu over ca. 10.000 kvm produktionsfaciliteter, og 1000 kvm salgs- og showroom, fordelt på tre lokationer.

Mette Juhl Christensen, Mads Mernild, Anders Munk samt Michael Andersen

Den nye ejerkreds består at Mette Juhl Christensen og Mads Mernild samt Anders Munk og Michael Andersen, der er medejere af POS Creative A/S.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.