Forside / Nyheder / Nyt skærebord til bagsideskæring af små serier

Nyt skærebord til bagsideskæring af små serier

Små serier præger markedet også inden for fx trykt emballage og POS-løsninger. Derfor har Zünd Skandinavien nu lanceret en ny løsning, der gør arbejdet for operatøren lettere. Løsningen hedder: EIS Load Table, og det er meget enkelt at bruge, skriver Zünd i deres pressemeddelelse.

EIS Load Table har indbygget kamerafunktion og kan bruges til at skære og bøje bølgepap og plader med struktureret overflade.

– Du skal blot placere arket med printsiden nedad, tryk på knappen og gå væk. Bagsideopskæring bliver virkelig så let, forklarer Martin Roed Nielsen, salgschef hos Zünd Skandinavien, og han fortsætter: – Det betyder, at operatøren bliver mere effektiv og fleksibel. Med EIS Load Table kan der arbejdes med offline registrering og jobidentifikation, samtidigt med at der produceres på skærebordet. Produktionstiden reduceres dramatisk i forbindelse med kamera- og/eller kantregistrering og der spares tid, når det printede emne ikke skal vendes. Der er også indbygget en ”lysfunktion”, der fortæller operatøren, hvis der er behov for manuelt indgreb.

Martin Roed Nielsen fortæller også at EIS Load Table ikke kun øger produktiviteten på skærebordet. Den optiske metode til registrering sikrer også høj skærenøjagtighed og er ikke afhængig af udskrivningstilpasning eller materialekvalitet.

EIS Load Table er baseret på det patenterede Eye in the Sky-kamerateknologi, der kan arbejde med både stregkoder og registermærker. Denne teknologi er benyttet i mere end 50 installationer her i Skandinavien.

Zünd-skærebordet med EIS Load Table kan også konfigureres med en industriel robot til fuldautomatisk produktion.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.