Forside / Nyheder / Marked / Godt nyt til Colorado- og Arizona-kunder

Godt nyt til Colorado- og Arizona-kunder

Canon Production Printing har indgået et samarbejde med OneVision, som er udbyder af prepress-softwareløsninger. Med OneVisions avancerede Wide Format Automation Suite kan storformat printoperatører, der arbejder med Canons Colorado roll-to-roll og Arizona flatbed printer-serie, nu øge produktiviteten og reducere spildet på deres produktioner.

Michele Tuscano, vicepræsident for storformat i Canon EMEA siger:
– Kunderne er nødt til at få opgaverne hurtigere igennem produktionen for at imødekomme efterspørgslen og samtidig minimere både ressourceforbruget og spildet. Vores storformatprintere bliver hele tiden hurtigere. Kunderne har brug for en workflow-løsning der kan holde trit med disse øgede hastigheder uden at gå på kompromis med kvaliteten.
OneVisions Wide Format Automation Suite er svaret på denne udfordring. Kunder kan nu automatisere og udvide produktionen samt øge overskuddet.

Spild ikke tid eller materialer

OneVision-softwaren er med fra det øjeblik, ordren modtages. Jobdata hentes automatisk og der oprettes printfiler som kontrolleres i forhold til 130 forskellige fejlkriterier. Ved fejl korrigeres der automatisk for disse. Automatiseret farvestyring er også en del af pakken. Wide Format Automation Suite opretter printklare filer på få sekunder.
Softwaren forbereder også jobbet til efterbehandlingsprocessen ved automatisk at generere fx cut line-PDF’er, og sparer dermed tid og ressourcer. Udskrivning sker først når printfilen er perfekt, hvilket betyder minimalt spild.

Mere produktion på den samme tid

– Vores mission er at udvikle højtydende softwareløsninger, der gør det muligt for vores kunder at opnå de bedste resultater – teknisk, kommercielt og kvalitativt. Integrationen med Canons printere i Colorado og Arizona sikrer høj produktionshastighed gennem hele processen, siger Hussein Khalil, administrerende direktør for OneVision Software AG.

Flere storformat printhuse, der arbejder med Canon-printere, drager allerede fordel af partnerskabet. Blandt andre de tyske kunder plakatXXL og Siepro KG rapporterer, at tiden i datahåndteringen er faldet markant, og at fejlfri udskrivningsklare filer har reduceret både spild og procestid. Det har muliggjort hurtigere gennemløbstider. Bedst af alt er, at de har været i stand til at få mere arbejde fra hånden på de samme produktionstimer.

OneVisions direktør Hussein Khalil (tv) og Michele Tuscano, vicepræsident for storformat i Canon EMEA giver hånd på det nye samarbejde.

OneVisions direktør Hussein Khalil (tv) og Michele Tuscano, vicepræsident for storformat i Canon EMEA giver hånd på det nye samarbejde.

 

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.