Forside / Nyheder / Medier / Roland DG afslører superhurtig T-shirt-printer

Roland DG afslører superhurtig T-shirt-printer

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Roland DG fortæller, at de vil fremvise deres nye Texart XT-640S-DTG-printer på FESPA Global Print Expo i Madrid, Spanien. Denne seneste tilføjelse til Rolands Texart-serie er en multi-stations printer til direkte print på beklædningsgenstande. Den printer i fuld farve direkte på bomuldsbaserede T-shirts og tøj.

Stor efterspørgsel på on-demand bomuldsprodukter

Roland Texart-serien leverer høj kvalitet på massetilpasning af tekstilprodukter. Den nye Texart XT-640S-DTG gør det muligt at printe holdbare, farverige designs, fotos, logoer og tekst direkte på en lang række bomulds og bomuldsholdige tekstiler, samt på hvide polyester T-shirts og beklædning. CMYK og hvid sublimeringsfarve med høj densitet giver yderligere mulighed for print på farvet tøj.

En T-shirt kan printes på så lidt som otte sekunder, mens den glidende bundplade (docking-jig) giver mulighed for at kombinere forskellige størrelser af plader for maksimal alsidighed, især på korte produktionsløb. Den seneste ErgoSoft Roland RIP med en auto-hvid funktion gør produktionen af print på tøj ekstremt effektiv.

Oplev den nye Texart XT-640S-DTG på FESPA

Texart XT-640S-DTG vises på FESPA Global Print Expo fra 24.-27. marts 2020, hvor Roland vil invitere besøgende til at finde nye digitale muligheder på standen (Hall 7-C60).

Paul Willems, Roland DGs direktør for forretningsudvikling siger:
– Den nye Texart XT-640S-DTG er et endnu godt eksempel på de muligheder, der tilbydes ved digital teknologi. Dens hastighed, nøjagtighed og alsidighed gør den ideel til leverandører af beklædningsgenstande. Den gør udviklingen over mod digital produktion lettere for alle dem, der allerede er involveret i tekstilprint og åbner nye muligheder for dem, der ønsker at udvide deres forretning. Markedet for Direct-to-Garment vokser sig større og større, og vi ser frem til at hjælpe flere af vores kunder til at deltage i det.

Texart XT-640S-DTG er tilgængelig for kunder i EMEA-regionen.
Besøg FESPA for at finde ud af mere om den nye Texart XT-640S-DTG.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.